Tunnelmallinen majatalo Karigasniemellä

Kalastajan Majatalo Oy

Hotellit, Leirintäalueet, Lomamökit ja -kylät, Matkailu ja majoitus, Ohjelmapalvelut, Ravintolat ja kahvilat

040-4848171

Y-tunnus:0703980-5

Kalastajan Majatalo

Tunnelmallinen Kalastajan Majatalo sijaitsee Tenojoen rannalla sijaitsevassa Karigasniemen kylässä aivan Norjan rajalla. Läheltä löytyvät Euroopan parhaat Atlantin lohen kalastusalueet, Utsjoen tunturiylängöt ja erämaan rauha. Pysähdy matkalla Norjaan tai tule viihtymään Karigasniemelle Kalastajan Majataloon pitemmäksikin aikaa. Kalastajan Majatalo ympäristöineen tarjoaa hienot mahdollisuudet kalastukseen, metsästykseen, eräretkeilyyn, moottorikelkkailuun yms. aktiviteetteihin tai toimii hyvänä tukikohtana päiväretkille Norjan puolelle. Kalastajan Majatalon uudessa hotellissa on tasokkaita ja viihtyisiä huoneita ja lisäksi tarjolla on kodikkaita huoneistoja. Kalastajan Majatalon yhteydessä on myös caravan-alue. Uudessa ja tunnelmallisessa ravintola Guossissa tarjoillaan aamiaisen lisäksi paikallisia lappilaisia à la carte -herkkuja. Ravintolan yhteydessä on myös nykyaikainen kokoustila 22 hengelle ja 100-paikkaiseen ravintolaan mahtuu tarvittaessa kerralla isompikin juhlaväki. Alakerran maineikas Hansabar tarjoaa matkalaisille herkullista lounas- ja grilliruokaa. Ilmainen Wifi-yhteys kaikissa majoitustiloissa.

Hotellihuoneet

Uuden hotellin kahden hengen huoneet tarjoavat ripauksen ylellisyyttä Tenojoen parhaille apajille saapuvalle. Tilavassa ja viihtyisässä huoneessa on kaksi 90 cm leveää sänkyä, reilun kokoinen työpöytä, taulutelevisio ja moderni kylpyhuone. Mahdollisuus lisävuoteeseen.

Huoneistot

Kalastajan Majatalo tarjoaa majoitusta myös kodikkaissa 40–85 neliön huoneistoissa, joissa on monipuolinen varustelu sisältäen mm. takan, saunan, tv:n ja ison terassin. Keittiövarustukseen kuuluu astiasto ja yleisimmät kodinkoneet.

PYRSTÖ

1 mh + tupakeittiö + suihku ja wc
 / 2 hlöä

KOJAMO

1 mh + alkovi + tupakeittiö + suihku ja wc
 / 4 hlöä

TITTI

1 mh + alkovi + tupakeittiö + sauna + suihku ja wc
 / 3 hlöä

Caravan-alue

Kalastajan Majatalon pihassa on ympärivuotisessa käytössä caravan-paikat kahdeksalle ajoneuvolle.

Sijainti

Ylätenontie 32
99950 Karigasniemi
Katso reittiohjeet

Löydät meidät myös

Kävijäarviot

Arvosana: 0 (0 arvostelut)

Muita samankaltaisia palveluita

Matkailu ja majoitus

+358 (0)40 550 8295

Lomamökit ja -kylät, Matkailu ja majoitus, Ohjelmapalvelut

+358407529662

Lomamökit ja -kylät, Matkailu ja majoitus, Ohjelmapalvelut

Tietoa ei saatavilla