Kylätalo Giisá

Tuoreen pullan ja kahvin tuoksu houkuttelee Utsjoen kirkonkylän väen istahtamaan toistensa seuraan kylätalo Giisán viihtyisään ja rauhalliseen kahvilaan, jossa talvisin myös neulotaan yhdessä. Perheen pienimpiä varten kylätalossa on oma MLL:n paikallisyhdistyksen hoitama leikkitila, josta voit vuokrata lapsille muun muassa pelastusliivejä sekä turvakaukaloita ja -istuimia.

Käsityömyymälä Šiellasta löydät aidot paikalliset käsityöt sekä laajan valikoiman saamenkielistä kirjallisuutta. Käsityöyhdistys Šiella ry:n pitämä myymälä toimii kesäisin myös Utsjoen kirkkotuvilla.

Löytöjä voit tehdä myös Utsjokisuun kyläyhdistyksen ylläpitämän kylätalon kirpputorilla tai Galleria Giisán vaihtuvissa näyttelyissä. Kylätalolla on Matkahuollon asiamiespiste, yleisökäyttöön tarkoitettu tietokone sekä avoin WLAN-yhteys. Kylätalon palveluihin kuuluu myös Utsjoen kirkonkylän osakaskunnan kalastuslupien myynti, kalastusvälineiden desinfiointi sekä kopiointimahdollisuus.

Kylätalo Giisá on avoinna kesäaikaan 19.6.–31.8. arkisin klo 9–18 ja lauantaisin klo 10–15. Talvisin Giisá on avoinna arkisin klo 8–17.

Lisätietoja:
Kylätalo Giisá
Utsjoentie 9
99980 Utsjoki
puh: 040 822 8889
Sähköposti:utsjokisuun.kylayhdistys(a)gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/utsjoengiisa